- MENU'S - BOXEN - GERECHTEN - DESSERTS -

Alle warme gerechten moet u zelf nog even opwarmen.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Op elke verpakking zal vermeld staan hoelang het in de oven moet.

 

BEZORGGEBIED

Voor 22.00 uur besteld de volgende dag bezorgd. (donderdag t/m zondag 13.30 tot 18.00)
Afhalen kan natuurlijk ook van donderdag t/m zondag van 13.30 tot 19.00 uur.

 

ZALM
huisgerookte zalm met Hollandse asperge, eiercreme, blini en salsa verde

LAMSFILET
met hollandse asperge, kriel, tuinbonen, dopewten en kalfsjus

AARDBEIEN
vanille panna cotta met frambosen gelei en aardbeien

HOLLANDSE ASPERGE met asperge ham, tuinbonen, doperwten, kriel en boter met ei en peterselie

ASPERGE ZALM

€ 20,50

ASPERGE ZALM

€ 20,50

HOLLANDSE ASPERGE met op de huid gebakken zalmfilet, tuinbonen, doperwten en boter met ei en peterselie

LAMSFILET

€ 22,50

LAMSFILET

€ 22,50

met Hollandse asperge, kriel, tuinbonen doperwten creme en kalfsjus

BURRATA 
tartare van rode bieten en quinoa, cashewnoten creme, balsamico en burrata

POLENTA 
met gebakken Halloumi, gepofte paprika, gemarineerde tomaat, spinazie en bundelzwam


CHEESECAKE
lemon cheesecake met bastogne

 

5 koude & 5 warme gerechtjes (zelf opwarmen)

koude gerechtjes

ZALM
gerookte zalm met een salade van Hollandse garnalen, bospeen, komkommer, mierikswortel en een avocadocreme
TONIJN
sashimi van kortgebakken tonijn met auberginne kaviaar, wakame salade, furikaki en soja/ketjap stroop
EEND
rillete van eendenborst met een marbre van lichtgerookte eendenborst en eendenlever, toast en vijgen jam
RIBEYE 
carpaccio van ribeye met mosterdmayonaise en oude kaas
BIETEN
tartare van rode bieten met quinoa, cashewnoten creme, balsamico en burrata

warme hapjes

POMPOENSOEP (opwarmen in de pan)
pompoensoep met hazelnoot
GAMBA'S (opwarmen in de oven 6 min.)
in knoflook en tomaat
POLENTA (opwarmen in de oven 6 min.)
met gebakken Halloumi, gepofte paprika en spinazie
KIPPENDIJ (opwarmen in de oven 6 min.)
thaise saté met roegebakken oosterse groente en satésaus
DIAMANTHAAS (opwarmen in de oven 6 min.)
met roseval, geroosterde groente en rodewijn jus

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Let op niet elke oven is het zelfde dus contoleer het altijd.

 

 

BROOD met kruidenboter, gerookte amandelen, knoflook olijven en pappadew


CHARCUTERIE serranoham met salchichon Iberico, choricho en fuet

 

ZALM
gerookte zalm met Hollandse garnalen, bloemkool bavaroise, komkommer zoet/zuur en haringkaviaar
TONIJN
sashimi van kort gebakken tonijn met mango/chili chutney, wasabi avocado créme en soja/ketjap stroop
KIPPENDIJ (zelf opwarmen)
thaise saté met roegebakken groente en satésaus
GAMBA'S (zelfopwarmen)
gamba's gebakken in de knoflook en tomaat

HIGH TEA

€ 24,50

HIGH TEA

€ 24,50

Scones met clothed cream
Slagroomsoesen, macaron en rocky road
Bonbon's en brownie met chocolade mousse

Seizoensgebonden soepje (zelf opwarmen)
Quiche van feta en tomaten (zelf opwarmen)

Sandwich met huisgerookte zalm
Sandwich met brie en truffelmayonaise
Sandwichrol met gerookte rib eye en oude kaas

Diverse soorten thee van Bradley's

VOORGERECHTEN

Warme voorgerechten moet u zelf opwarmen.

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Op elke verpakking zal een tijd staan hoelang het in de oven moet.

 

ZALM/GARNALEN

€ 11,75

ZALM/GARNALEN

€ 11,75

ZALM
huis gerookte zalm met een salade van Hollandse garnalen, bospeen, komkommer, mierikswortel en een avocado creme

TONIJN

€ 11,75

TONIJN

€ 11,75

TONIJN
sashimi van kort gebakken tonijn met aubergine kaviaar, wakame salade, furikaki en soja/ketjapstroop

GAMBA'S

€ 12,75

GAMBA'S

€ 12,75

GAMBA'S (6st.)
PILL PILL met knoflook en spaanse peper

(zelf opwarmen)

BURRATA

€ 10,75

BURRATA

€ 10,75

BURRATA (v)
tartare van rode bieten en quinoa, cashewnoten creme, balsamico en burrata

RIB EYE

€ 10,75

RIB EYE

€ 10,75

carpaccio van licht gerookte rib eye met mosterdamyonaise, pijnboompitten, kappetjes en oude kaas

EEND

€ 12,25

EEND

€ 12,25

EEND
rillete van eendenbout met een marbré van licht gerookte eendenborst en eendenlever, toasten huisgemaakte vijgen jam

SOEPEN

Bij het opwarmen van de soepen kunt u het best een pan gebruiken.

 

POMPOENSOEP (V)
pompoensoep met hazelnoten

(zelf opwarmen)

PADDENSTOELENSOEP (V)
bospaddenstoelensoep met truffelroom

(zelf opwarmen)

HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten moet zelf op warmen.

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Op elke verpakking zal een tijd staan met hoelang het gerecht in de oven moet.

In het algemeen zal dit tussen de 6 en 9 minuten zijn.

TONIJN STEAK

€ 21,50

TONIJN STEAK

€ 21,50

TONIJN STEAK
met gewokte oosterse groenten, soja/ketjap stroop, sesam en Udon Noodles

(zelf opwarmen)

ZEEBAARS

€ 18,50

ZEEBAARS

€ 18,50

ZEEBAARS
zeebaarsfilet met bulgur, cashewnoten, geroosterde groente en salsa van rucola en pijnboompitten

(zelfopwarmen)

POLENTA (V)

€ 17,50

POLENTA (V)

€ 17,50

POLENTA (V)
met gebakken Halloumi, gepofte paprika, gemarineerde tomaat, spinazie en bundelzwam

(zelf opwarmen)

KIPPENDIJEN

€ 17,50

KIPPENDIJEN

€ 17,50

KIPPENDIJEN
Thaise saté met roegebakken oosterse groeten en huisgemaakte satésaus

(zelf opwarmen)

SURF & TURF

€ 20,50

SURF & TURF

€ 20,50

KALFSOESTER/GAMBA
gegratineerd met pesto, gepofte tomaat, groene asperge en gebakken gamba

(zelf opwarmen)

DIAMANTHAAS

€ 19,50

DIAMANTHAAS

€ 19,50

DIAMANTHAAS
heerlijk rundvlees met roseval uit de oven, gebakken champignons en rode wijn jus

(zelf opwarmen)

DESSERTS

GRAND DESSERT

TIRAMISU met advocaat en bitterkoekjes
MANGO bavaroise met ananas en vanille room
BROWNIE met pecannoten chocolade mousse en karamel/zeezout
ROCKEY ROAD met amarena kersen 
KOFFIETAART met een gelei van cacao

KAASPLATEAU

€ 12,50

KAASPLATEAU

€ 12,50

5 verschillende kazen met kletsenbrood en appelstroop