Vernieuwde a la carte kaart!! woensdag t/m zondag van 18.00 tot 20.00 uur. 

Ons terras is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Onze afhaal en bezorg menu, lekker makkelijk en u kunt het warm bij ons afhalen of laten bezorgen. Wij leveren in Santpoort, Driehius, Velserbroek, Bloemendaal. (Haarlem-Noord en IJmuiden in overleg) . Woont u er buiten mag u ook natuurlijk bestellen mits de bestelling vooraf aan ons is doorgeven en u het zelf komt ophalen.

Wij zijn voor dit menu geopend van woensdag t/m zondag  vanaf 17:00 tot 20:00. U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven van woensdag t/m zondag vanaf 15:00. Mocht u buiten deze tijden willen bestellen gebruik dan ons contact formulier. Vermeld duidelijk bij u bestelling uw naam, 06- nummer, adresgegevens, gerechten en gewenste tijd van afhaal of bezorgen.

Na uw bestelling krijgt u een whats-app met een betaalverzoek toe gestuurd, na betaling zal de bestelling verwerkt worden en het tijdstip van afhaal of bezorgen worden afgesproken. 

 

Kijk voor het volledige menu op:

TIP....Als u bij ons een voorgerecht en een hoofdgerecht besteld zet dan thuis de oven op 60/65 graden en plaats de hoofdgerechten in de oven zo blijft het warm en kunt u rustig het voorgerecht opeten.