- MENU'S - SHARING DINNER - DESSERTS -
Alle warme gerechten moet u zelf nog even opwarmen.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Op elke verpakking zal vermeld staan hoelang het in de oven moet.
BEZORGGEBIED
Voor 22.00 uur besteld de volgende dag bezorgd. (vrijdag t/m zondag tussen 16.00 tot 18.00)
Afhalen kan natuurlijk ook van vrijdag t/m zondag van 16.00 tot 19.00 uur.
5 koude & 5 warme gerechtjes (zelf opwarmen)
koude gerechtjes
ZALM
gerookte zalm - gravad laks - eiercreme - grove mosters - blini
TONIJN
wakame - furikaki - wasabi - sesam - lillie lakkie - bosui
EEND
rillette eendenbout - lichtgerookte eendenborst - eendenlever
CARPACCIO
met truffelmayonaise - pijnboompitten - rucola - oude kaas
GEITENKAAS
geitenkaas truffel - cous cous - noten - rucola
warme hapjes
MOSTERDSOEP (opwarmen in de pan)
BULGUR (opwarmen in de oven 6 min.)
sinaasappel - gepofte bieten - feta
ROODBAARS (opwarmen in de oven 6 min.)
cous cous - paprika - groene asperge
HERTENRUGFILET (opwarmen in de oven 6 min.)
pastinaak - zoete aardappel - bospeen
DIAMANTHAAS (opwarmen in de oven 6 min.)
aardappel gratin - champignons - kalfs jus
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Let op niet elke oven is het zelfde dus contoleer het altijd.
BOSCHBEEK WILD MENU
BOSCHBEEK WILD MENU
WILDPROEVERIJ
coppa wildzwijn - hertenham - eendenborst - pate hert/wildzwijn - brioche
HERTENRUGFILET
pastinaak - bospeen - zoete aardappel - rodewijn jus
GRAND DESSERT (p.p.)
GRAND DESSERT (p.p.)
GRAND DESSERT
brownie / witte chocolade mousse
mango bavaroise - rocky road - panna cotta
gemaakt met vanille uit madagascar, blauwe bes en gekarameliseerde amandel