- MENU'S - BOXEN - GERECHTEN - DESSERTS -

Alle warme gerechten moet u zelf nog even opwarmen.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Op elke verpakking zal vermeld staan hoelang het in de oven moet.

 

Voor 22.00 uur besteld de volgende dag bezorgd. (donderdag t/m zondag 13.00 tot 19.00)
Afhalen kan natuurlijk ook van donderdag t/m zondag van 13.00 tot 19.00 uur.

 

BOSCHBEEK MENU

€ 34,50

BOSCHBEEK MENU

€ 34,50

ZALM
huisgerookte zalm met Hollandse garnalen, bloemkool bavaroise, komkommer zoet/zuur en haring kaviaar


DIAMANTHAAS

met Roseval uit de oven, gebakken champignons, geroosterde groenten en rode wijn jus       
(zelf opwarmen)


BROWNIE

brownie met pecannoten, chocolade mousse en karamel/zeezout

 

 

WILD MENU

€ 31,50

WILD MENU

€ 31,50

EEND
rillete van eendenbout met een marbre van lichtgerookte eendenborst en eendenlever, toast en vijgenjam

FAZANT
fazenten borst met gebakken bloedworst, pastinaken creme, gebakken spruiten en bundelzwam
OF
HAZENPEPER
met aardappelmouselinne, rode kool en stoofpeer
(zelf opwarmen)


5 koude & 5 warme gerechtjes (zelf opwarmen)

koude gerechtjes

ZALM
gerookte zalm met hollandse garnalen, bloemkool bavaroise, kokommer zoetzuur en haring kaviaar
TONIJN
sashimi van kortgebakken tonijn met mango/chili chutney, wasabi avocado creme en soja stroop
EEND
rillete van eendenborst met een marbre van lichtgerookte eendenborst en eendenlever, toast en vijgen jam
RIBEYE 
carpaccio van ribeye met mosterdmayonaise en oude kaas
BIETEN
tartare van rode bieten met quinoa, cashewnoten creme, balsamico en burrata

warme hapjes

POMPOENSOEP (opwarmen in de pan)
pompoensoep met hazelnoot
GAMBA'S (opwarmen in de oven 6 min.)
in knoflook en tomaat
POLENTA (opwarmen in de oven 6 min.)
met gebakken Halloumi, gepofte paprika en spinazie
KIPPENDIJ (opwarmen in de oven 6 min.)
thaise saté met roegebakken oosterse groente en satésaus
DIAMANTHAAS (opwarmen in de oven 6 min.)
met roseval, geroosterde groente en rodewijn jus

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Let op niet elke oven is het zelfde dus contoleer het altijd.

 

 

BROOD met kruidenboter, gerookte amandelen, knoflook olijven en pappadew


CHARCUTERIE serranoham met salchichon Iberico, choricho en fuet

 

ZALM
gerookte zalm met Hollandse garnalen, bloemkool bavaroise, komkommer zoet/zuur en haringkaviaar
TONIJN
sashimi van kort gebakken tonijn met mango/chili chutney, wasabi avocado créme en soja/ketjap stroop
KIPPENDIJ (zelf opwarmen)
thaise saté met roegebakken groente en satésaus
GAMBA'S (zelfopwarmen)
gamba's gebakken in de knoflook en tomaat

VOORGERECHTEN

Warme voorgerechten moet u zelf opwarmen.

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Op elke verpakking zal een tijd staan hoelang het in de oven moet.

 

ZALM/GARNALEN

€ 11,75

ZALM/GARNALEN

€ 11,75

ZALM
huis gerookte zalm met Hollandse garnalen, bloemkool bavaroise, komkommer zoet/zuur en haring kaviaar

TONIJN

€ 11,75

TONIJN

€ 11,75

TONIJN
sashimi van kort gebakken tonijn met mango/chili chutney, wasabi avocado creme en een soja/ketjap stroop

GAMBA'S

€ 12,75

GAMBA'S

€ 12,75

GAMBA'S (6st.)
gebakken in de knoflook en tomaat met brood en pesto

(zelf opwarmen)

BURRATA

€ 10,75

BURRATA

€ 10,75

BURRATA (v)
tartare van rode bieten en quinoa, cashewnoten creme, balsamico en burrata

STEAK TARTARE

€ 11,75

STEAK TARTARE

€ 11,75

STEAK TARTARE
tartare van diamanthaas met truffelmayonaise, bladerdeegstengel met Parmezaanse kaas en een salsa van rucola en pijnboompitten

EEND

€ 12,25

EEND

€ 12,25

EEND
rillete van eendenbout met een marbré van licht gerookte eendenborst en eendenlever, toasten huisgemaakte vijgen jam

SOEPEN

Bij het opwarmen van de soepen kunt u het best een pan gebruiken.

 

POMPOENSOEP (V)

€ 5,75

POMPOENSOEP (V)

€ 5,75

POMPOENSOEP (V)
pompoensoep met hazelnoten

(zelf opwarmen)

PADDENSTOELENSOEP (V)

€ 5,75

PADDENSTOELENSOEP (V)

€ 5,75

PADDENSTOELENSOEP (V)
bospaddenstoelensoep met truffelroom

(zelf opwarmen)

HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten moet zelf op warmen.

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Op elke verpakking zal een tijd staan met hoelang het gerecht in de oven moet.

In het algemeen zal dit tussen de 6 en 9 minuten zijn.

RIB EYE maaltijdsalade

€ 17,75

RIB EYE maaltijdsalade

€ 17,75

RIB EYE maaltijdsalade
salade met gerookte rib eye, mosterdmayonaise, pijnboompitten en oude kaas
(met brood en kruidenboter)

GEITENKAAS (V) maaltijdsalade

€ 16,75

GEITENKAAS (V) maaltijdsalade

€ 16,75

GEITENKAAS (V) maaltijdsalade
salade met gegratineerde geitenkaas uit de oven met walnoten, honing en vijgen

(met brood en kruidenboter)

VIS maaltijdsalade

€ 21,50

VIS maaltijdsalade

€ 21,50

VIS maaltijdsalade
salade met huis gerookte zalm, tonijn kort gebakken in de sesam, Hollandse garnalen en gebakken gamba's (gamba's zelf opwarmen)

(met brood en kruidenboter)

TONIJN STEAK

€ 21,50

TONIJN STEAK

€ 21,50

TONIJN STEAK
met gewokte oosterse groenten, soja/ketjap stroop, sesam en Udon Noodles

(zelf opwarmen)

ZEEBAARS

€ 18,50

ZEEBAARS

€ 18,50

ZEEBAARS
zeebaarsfilet met bulgur, cashewnoten, geroosterde groente en salsa van rucola en pijnboompitten

(zelfopwarmen)

POLENTA (V)

€ 17,50

POLENTA (V)

€ 17,50

POLENTA (V)
met gebakken Halloumi, gepofte paprika, gemarineerde tomaat, spinazie en bundelzwam

(zelf opwarmen)

KIPPENDIJEN

€ 17,50

KIPPENDIJEN

€ 17,50

KIPPENDIJEN
Thaise saté met roegebakken oosterse groeten en huisgemaakte satésaus

(zelf opwarmen)

SURF & TURF

€ 20,50

SURF & TURF

€ 20,50

KALFSOESTER/GAMBA
kalf en gamba met groene asperge, geroosterde groenten en chimichurri

(zelf opwarmen)

DIAMANTHAAS

€ 19,50

DIAMANTHAAS

€ 19,50

DIAMANTHAAS
heerlijk rundvlees met roseval uit de oven, gebakken champignons en rode wijn jus

(zelf opwarmen)

HERT

€ 21,50

HERT

€ 21,50

HERTENRUGFILET
met gebakken spruiten, bundelzwam, creme van pastinaken en larier jus

(zelf opwarmen)

GRAND DESSERT (p.p.)

€ 14,50

GRAND DESSERT (p.p.)

€ 14,50

GRAND DESSERT

TIRAMISU met advocaat en bitterkoekjes
MANGO bavaroise met ananas en vanille room
BROWNIE met pecannoten chocolade mousse en karamel/zeezout
ROCKEY ROAD met amarena kersen 
KOFFIETAART met een gelei van cacao